Nødstrømsanlæg

Pålidelige & robuste
Nødstrømsanlæg

Vi har mere end 25 års erfaring med salg, installation, service og vedligeholdelse af nødstrømsanlæg. Totalløsninger med nødstrømsanlæg, infrastruktur, datainstallation og præcisionskøling er vores nøgleområder. I dag investerer mange virksomheder i nødstrømsanlæg, som en standarddel af el-installationen. Kravene til nødstrømsanlæg i dag er i høj grad, at de skal være modulære, samtidigt med at de skal være energieffektive. Ligeledes skal nødstrømsanlæg være fejltolerante, robuste og operationsklare, samtidigt med at de skal være fleksible, således at service og vedligeholdelse kan udføres uden at forstyrre det forretningskritiske udstyr.


Service af nødstrømsanlæg

Hvad enten der er tale om prime- eller backup power, så leverer vi i Norwerk pålidelige nødstrømsanlæg, selv under de mest krævende forhold. Vores nødstrømsanlæg er robuste og tilgængelige i en bred vifte af konfigurationer med ekstraudstyr. Nødstrømsanlæggene er designet, udviklet og fremstillet til optimal ydeevne. Alle større komponenter i nødstrømsanlæggene er testet enkeltvis. Og efterfølgende er de samlet, og testet på over 100% af nominel belastning for sikkerhed og drift. Alle disse komplette nødstrømsanlæg leveres med vores omfattende service- og support-system, samt med et veludviklet overvågnings- og alarm-håndteringssystem. Læs mere om service..

Service

Norwerk reservedels service

Reservedelsservice

Tilgængeligheden af reservedele er et spørgsmål om topprioritet og en stor indsats går på, at maksimere oppetid. Ikke desto mindre er det uundgåeligt, at en del….
Læs mere

Norwerk Service, forebyggende vedligeholdelse

Forebyggende vedligeholdelse

Et omfattende forebyggende vedligeholdelsesprogram til det kritiske nødstrømsudstyr og køleanlæg mindsker risikoen for uplanlagt “nede-tid”, og er et essentielt element…
Læs mere

Norwerk Servicebil 12

Nødservice

Norwerks 24×7-nødserviceprogram er et aggressivt og “hurtig-reaktions”-virkemiddel, udviklet specielt til forretningskritiske miljøer – såsom Datacentre, hospitaler etc…
Læs mere

No Break anlæg

Short Break anlæg

Overvågning

Belastningstest

Termografering

Safety is securing your energy

effektive
UPS-anlæg

Nødstrømsanlæg / UPs-anlæg

En væsentlig fordel ved modulopbyggede nødstrømsanlæg er at de er særdeles effektive. Et nødstrømsanlæg er mest effektivt når det er tæt på sin maksimale kapacitet. Modulære nødstrømsanlæg kan konfigureres, og let omkonfigureres, så de kører tæt på kapaciteten. Store traditionelle nødstrømsanlæg købes normalt med alle de udvidelsesmuligheder, der på  det givne tidspunkt kan forudses. Det betyder, at nødstrømsanlæggene ofte kører på en lav belastningsgrad i x-antal år, hvis ikke for altid. Begrænset Redundans, som kan opnås i et modul-opbygget nødstrømsanlæg, betyder at nødstrømsanlægget altid kører under sin optimale kapacitet, hvilket igen betyder reduceret effektivitet. Dette kan minimeres gennem omhyggelig styring i et “N +1″ modulært nødstrømsanlæg.

Nødstrøms UPS-anlæg

Modulopbygget-UPS-anlæg-fra-Norwerk
ups-anlaeg
Nødstrømsanlæg hos Norwerk JCB G975X
noedstroems-generatorer-page

Nødstrøms-
generatorer

Nødstrøms-
generatorer


nødstrømsanlæg op til 3200 kVA

I Norwerk løser vi opgaven efter “best-practice”, uanset om der er behov for en nødstrømsgenerator, eller for et skræddersyet nødstrømsanlæg, der er konstrueret ud fra en kravspecifikation. I Norwerk tilbyder vi en omfattende og integreret in-house service. Vi tilbyder gennemførligheds- og risikoanalyser. Vi tilbyder et skræddersyet design, og vi tilbyder en fremstilling efter de højeste internationale standarder. Og endelig tilbyder vi forskellige former for eftersalgs-support, herunder drift- og vedligeholdelse-support, samt teknisk uddannelse af personale. Norwerk’s nødstrømsanlæg er karakteriseret ved et samspil imellem kvalitetsudstyr, robuste anlæg, strukturerede projekterings- og udførelselsprocesser, med en efterfølgende grundig servicepolitik. Et nødstrømsanlæg fra Norwerk skaber tilfredshed og sikkerhed hos alle vores kunder i alle døgnets timer alle årets dage.

Nødstrømsgeneratorer

Brændsels-
celler

til backup

Ren, sikker og omkostningseffektiv nødstrøm, der varer ved.

I kritiske nødstrøms-applikationer, såsom datacentre og telekommunikation kan selv kortvarige strømudfald være ekstremt dyre. Den traditionelle metode, der anvendes til at driftssikre, er baseret på batterier og/eller nødstrømsgeneratorer. Denne metode viser sig både stabil og fleksibel, men der er områder hvor Brændselsceller med fordel kan anvendes i stedet for nødstrømsgeneratorer.

Brændselsceller er en ren energikilde, som kan være et robust og energieffektivt alternativ til en generator. Generatorer har udfordringer med udstødningsgasser i byrum. Der ud over er der relativt færre vedligeholdelsesudgifter ved brændselscellesystemer end ved generatorer. Den indledende investering er dog noget højere ved brændselsceller.

Brændselsceller

braendselsceller

Nødstrøms-
anlæg

System-muligheder; den rigtige løsning til det rette job

Norwerk tilbyder flere muligheder inden for roterende UPS-anlæg under hensynstagen til kundens økonomiske overvejelser. Anlæggene er tilgængelige i både enkelt modul roterende UPS-anlæg (SMS), og kan udvides med flere moduler (MMS) for at sikre, at UPS-anlægget har den nødvendige fleksibilitet og den rette størrelse.

UPS anlæg

Markedets mest energieffektive UPS anlæg.

frontpage-ups-splash
UPS anlæg

Generatorer

Robuste dieselgeneratorer
Uanset om der er behov for en løsning med base-load-dieselgeneratorer, nødstrømsgeneratorer eller for en løsning med en skræddersyet dieselgenerator.

generatorer
Generatorer

Roterende
UPS anlæg

Markedets mest energieffektive Roterende UPS anlæg (DRUPS).

roterende-ups-mobile
Roterende UPS anlæg

brændsels-
celler

Ren, sikker og omkostningseffektiv nødstrøm, der varer ved.

braendselsceller
Brændselsceller