B8033 fxs 10 kVA

B8000Fxs markedes mest robuste UPS-anlæg

Skalérbar op til 8 anlæg parallelt

Borri B8000FXS statiske UPS-anlæg er designet til at levere en stabil og pålidelig udgangsspænding velegnet til meget krævende applikationer med enten 100% step-load, ubalanceret-, ikke-lineære eller moderne it-belastninger. Det giver også en enestående ydelse med en Power faktor på op til 0,9 (leading to lagging) uden behov for ”de rating”.

En veltilrettelagt kontrol arkitektur og en forenklet to-trins Power Conversion topologi sikre, at det næsten er umuligt for dette UPS-anlæg, at smide lasten, selv hvis der opstår en fejl!
Status på de mest kritiske komponenter i UPS-anlægget er under konstant overvågning, hvilket tillader udførelsen af forebyggende vedligeholdelse og vi undgår derved uplanlagt nedetid. Tilstand, alarmer, batteriovervågning etc. kan let overvåges af ethvert BMS-system / CTS-system (Bygnings Management System) og via LAN / WAN.

ups
ups-anlaeg-1

Lav THDI

samt en power faktor nær ”unity” forbedrer 
kompatibiliteten med nødstrømsgeneratorer
Borri B8000FXS UPS-anlæg anvender IGBT ensretter og Power Factor Kontrol (PFC) som gør UPS-anlægget i stand til, at opretholde en input Distortion (THDi) på et meget lavt niveau (<3%), samt at holde input Power Factor meget tæt på enhedsfaktor (0,99), selv under lave belastninger.

Den vigtigste fordel UPS-anlægget er, at B8000FXS er kompatibelt med næsten alle input-kilder, herunder generator strøm. Fordi B8000FXS opererer så effektivt, kan der være gevinster at hente i reducerede kabel størrelser hvilket resulterer i en direkte reduceret etableringsomkostning.

Fleksibel
& yderst pålidelig

Hvis omstændighederne kræver en yderst fleksibel og pålidelig UPS beskyttelse, er B8000FXS ideel. Dette UPS-anlæg leverer avancerede funktioner baseret på state-of-the-art, total digital styring. Denne kontrol omfatter dual DSP (Digital Signal Processing) og μC (Micro controller) teknologier. En veltilrettelagt kontrol arkitektur og en forenklet to-trins Power Conversion topologi sikre, at det næsten er umuligt for dette UPS-anlæg, at smide lasten, selv hvis der opstår en fejl! Status på de mest kritiske komponenter i UPS-anlægget er under konstant overvågning, hvilket tillader udførelsen af forebyggende vedligeholdelse og vi undgår derved uplanlagt nedetid. Tilstand, alarmer, batteriovervågning etc. kan let overvåges af ethvert BMS-system / CTS-system (Bygnings Management System) og via LAN / WAN.

Præcis batteri overvågning

Batterier er elektro-kemiske enheder hvilket resulterer i at deres ydelse gradvist aftager over tid. For at imødekomme nedbrydningen af batterier af inkorporerer B8000FXS en batteri management funktion, der opererer i overensstemmelse med batteriproducentens specifikationer.

Efter batteriets karakteristika lader opladeren med en konstant strøm passende til batteritypen denne kontrol forhindrer skadelig ladespændings niveauer. Ud over den flydende lade spænding kan ladestrømmen boostes, denne funktion optimerer opladningstid, i tilfælde af – på hinanden følgende strømafbrydelser i løbet af en kort periode, da det er afgørende, at så meget energi som muligt kan blive tilbageført til batterierne, mens den primære forsyning er tilstede.

Battery Management reducerer også den resterende rippelstrøm, hvilket er en af de vigtigste årsager til reduktion i batteriets levetid. Det samme kontrol kredsløb beskytter batterierne mod den skadelige dybe afladning.

Automatisk temperaturkompensation resulterer i at batterierne oplades under korrekte termiske forhold. Denne funktion er i høj grad afgørende for batterilevetiden. Yderligere er en integreret periodisk funktion inkluderet, som tester og overvåger batteriets tilstand og leverer forud anmeldelse af potentielle batteri problemer.

batteriovervaagning

HØJ effektivitet reducerer samlede ejeromkostninger

B8000FXS har en ny SOL (Smart On-Line) funktion, som muliggør en virkningsgrad på mellem 94% og 98%. Denne tilstand benævnt »Intelligent ECO mode ‘reducerer omkostningerne forbundet med at drive et UPS-anlæg af denne type. Desuden resulterer denne stigning i effektivitet i mindre omkostninger til køl & air-con.

Det kompakte design reducerer yderligere omkostningerne ved ejerskab i form af lavere omkostninger til installation og vedligeholdelse. SOL funktionen overvåger konstant input karakteristika i primær forsyningen. Det betyder, at hvis forsyningsspænding- eller frekvens svinger uden for acceptable niveauer anvender UPS-anlægget den interne inverter til at understøtte den forretnings kritiske last. Dette opnås gennem en hurtig, fuldstændig statisk overgang fra VFD til VFI tilstand.

Nem installation, 
drift & vedligehold

B8000FXS leverer en høj effekt i forhold til ”fodaftrykket” pladsoptagelsen, hvilket resulterer gør det muligt for kunden at opnå maksimal effekt på et forholdsvis lille område. 

Enheden er udstyret med hjul, hvilket gør den nemt at flytte.

B8000FXS serien er baseret på lette power moduler, der kan trækkes ud fra forsiden af UPS-anlægget. Denne funktion gør for utrolig nemt at servicere hvilket reducerer enhver potentiel uplanlagt nedetid.

vedligehold

Kommunikation

 • RS232 seriel port
 • USB-port
 • Fjernbetjening EPO
 • Ekstern Manual Bypass status
 • Batteri bryder status
 • Diesel Genset tilstand
ups-kommunikation

Optioner

 • Web / SNMP
 • ModBus
 • Relæer
 • Modem
 • Fjernbetjenings panel
 • Parallel kapacitet / redundans
 • Isolations transformer
 • Sync styring til ”dual feed” systemer
 • Ekstern bypass
 • Eksterne batterikabinetter
 • Batteri omskiftertavle
 • Batteri termiskovervågnings sensorer
 • Transformere / autotransformere for spændings adaption
 • Overvågning, styring og nedluknings software

Energiforbrug

Borri B8000 FXS er et robust og forholdsvist energieffektivt UPS-anlæg målt på både energitab i inverter, THD(U) & THD(I) i både input og output samt øvrige effekttab. Ydermere er det skalérbart med redundans og parallel konfigurering op til 8 anlæg. Dette UPS anlæg er et robust og mindre pladskrævende anlæg som samtidig har den fordel at kunne opstilles med interne batterier.

For at demonstrere et realistisk billede af hvordan dette UPS-anlæg performer under forskellige lastniveauer illustrer vi ved grafen til højre, hvordan effektivitetsgraden formindskes i takt med, at lastniveauet falder. Typisk er UPS-anlæg lastet mellem 30-70% af deres totale kapacitet, hvilket medfører, at en energieffektivitetsgrad på 94-97% ved 100% last ikke er en relevant oplysning.

Energieffektivitet-Borri-B8000FXS-UPSanlæg

driftsformer / blok diagram

Høj effektivitet (VFI)

Dette UPS-anlæg opnår det niveau af beskyttelse som dobbelt konverterende drift VFI (spændings & frekvens uafhængig tilstand) sikrer din last med, ved en samtidig effektivitet på 96% med Borri’s patenterede Green Conversion® teknologi.

Eco-drift (VFD)

Velegnet til stabile netforhold (eks. København), i VFD (Spænding & Frekvens afhængig) driftsform. Her opnår UPS-anlægget en effektivitetsgrad på 98%.

Blokdiagram-over-Borri-B8000,-Norwerk

Robust UPS-anlæg

Robust opbygning som direkte resulterer i en høj MTBF (Mean time Between Failures) hvilket sikre virksomhedens vished for at anlægget kan udføre sin opgave som er et af de primære nøgleområder i et nødstrømsanlæg.

Lang batterilevetid:

Ved GBM (Green Battery Management) samt den effektive konverterings teknologi. GBM spare batteriets levetid ved, at dæmpe de grundlæggende årsager til batteriets nedslidning i UPS-anlæg, såsom Rippelstrøm og flydende micro lade strømme (floating charge micro currents).

Fuld effekt faktor

Takket være sin IGBT-baseret teknologi har dette UPS-anlæg både fuld effekt faktor i indgang og udgang og fungerer dermed som en effektfaktor korrektion (kondensator & induktionsspole) for Upstream udstyr i installationen.

Generator venlig

Ved en indgangseffektfaktor på 1 samt en indgang THDi <3%, programmerbar soft-start og hold-off funktioner gør dette UPS-anlæg til din Generators bedste ven.

Modulopbygget UPS-anlæg:

Aftagelige power moduler til nem og sikker vedligeholdelse samt lav MTTR.

Nem tilslutning:

Med UPS-anlæggets ind- & udgangsmoduler bliver vedligeholdelse og systemkonfigurering en nem og sikker opgave og kan udføres uden, at switche til bypass drift. Fleksibel og hurtigt systemudvidelse. Skalér virksomheden med et behov på op til 14 MW

Backfeed protection

Beskyttelse mod tilbageløb. Dette UPS-anlæg leveres med både kredsløbs detektion og input kontaktor til adskillelse for maksimal operatørsikkerhed.

Input
Rated power kVA 10
Rated power kW 9
Type Online Double Conversion
Input voltage (V) 3 phase + N
Rated operating frequency 50 & 60
Input power factor > 0.99
Input voltage range 400 Volt -20%/+15%
Input frequency range 50 & 60 ±5 / ±10 adjustable
Input THDI < 4%
Maximum recharging current at nominal load 6 A
Bridge rectifier type IGBT PFC
Nominal current absorbed from mains (1) 14 A
Maximum current absorbed from mains (2) 21 A
effiency
Double Conversion (VFI) >94 %
Active Filtering (VI) -
ECO Mode (VFD) >98%
Ultra high Efficiency VFD mode -
At 25% load (VFI) 92%
At 50% load (VFI) >93%
At 75% load (VFI) >94%
At 100% load (VFI) >94%
Output
Output voltage stability
Static (balanced Load) ± 1 %
Static (unbalanced Load) ± 2 %
Dynamic (step load 20%÷100%÷20%) ± 5 %
Output voltage recovery time (after step load) < 20 ms
IEC EN 62040-3 Class 1
Power factor Any power factor up to 1, without power derating
Waveform Sinusoidal
Overload capability 125% for 10 min, 125% - 150% for 30 sec, 150% for 10 sec
Short circuit current 24 A
Max crest factor without derating Within ½ cycle (Fuse GL 20% In)
Selectivity Within ½ cycle (Fuse GL 20% In)
DC parametre
DC output voltage accuracy +/- 1%
DC output voltage ripple 2 % rms
Battery number 2 x 30 eller 2 x 31
Output harmonic distortion
Linear Load < 1 %
Non Linear Load < 5 %
IEC EN 62040-3 Fully compliant
Output frequency stability
Free running quartz oscillator ± 0,001 Hz
Inverter sync. with mains ± 2 (other on request)
Slew rate ±1 Hz/s
General info
Audible noise level (according to IEC EN 62040-3) < 52 db
Electromagnetic compatibility EMI According to IEC EN 62040-2
Safety IEC EN 62040-1
Test and performance IEC EN 62040-3
Accessibility Front and top
Kommunikation & drift
Kontrolpanel Kontrolpanel
Interface Interface 1
Interface 2
Interface 3
Interface 4
Overvågning Overvågning
Alarmer Alarmer
Andre detaljer
Kold-start Kold-start
Høj tilgængelighed Høj tilgængelighed
Miljø
Driftstemperatur 0 - 40 °C
Opbevaringstemperatur -10 ÷ +70°C
Luftfugtighed < 95 %
Fysiske forhold
Model Standard UPS-anlæg
Kabinet materiale Stål
Mål HxBxD (mm) 1200 x 450 x 640
Rack højde
Vægt (kg) 100
Garanti
Standard garanti 1 År
Udvidet garanti 2 År
Service Læs yderligere under Service
Yderligere tilvalg -

Unity powerfaktor

UPSAVER’ens IGBT baseret ensretter og innovative styrings algoritme sikre en lav harmonisk forvrængning ( THDi ) på mindre end 3% og trækker en ren sinuskurve fra lysnettet. Dette giver også UPS-anlægget en indgangseffekt faktor på 0,99 =1 samt sikre, at nærtliggende udstyr ikke oplever forstyrrelser pg.a. dårlige effektforhold.

input-effekt

Programmerbar Soft Start

Den programmerbare softstart tillader ensretter at rampe op i en programmerbar tidsperiode og dermed fjerne indkoblingsstrøm. Denne funktion reducerer behovet for overdimensionering af Generatoranlæg, kabler, overbelastnings- og kortslutningsudstyr.

Generator Kompatibilitet

Programmerbare funktioner såsom Slew rate, faseforskydning etc. sikre dette UPS-anlæg en hurtig synkronisering med nødstrømsgeneratorer.

effekt

Total harmonisk forvrængning ( THD)

Et UPS-anlæg der forvrænger udgangsspændingen påvirker den korrekte funktion af det forretningskritiske udstyr. Derfor sikre dette UPS-anlæg en meget lav output THD(U) selv under 100% ubalanceret eller ikke-lineære belastninger.

Output Power Factor 1

Jo lavere effektfaktor i output jo mere effekt tilgængelig for det forretningskritiske udstyr. Derfor sikre dette UPS-anlæg en udgangseffekt faktor uden belastningsreduktion i forhold til 0 ved enhver given last. UPS-anlægget er derfor særligt egnet til nutidens strømforsyninger, servere og andet dataudstyr med en overvejende kapacitiv last.

thd

Parallel konstruktion & Redundans

Dette UPS-anlæg er konstrueret med en unik teknologi der kan parallel koble UPS-anlæg og dermed opnå en redundant forsyningsvej til det forretningskritiske udstyr. UPSAVER’en øger system driftssikkerheden, forøger MTBF og eliminerer single point of failure. Et af UPS-modulerne i det samlede UPS-anlæg opererer som Master enhed, mens de andre UPS-moduler har adgang til alle kontrol parametre. Hvis et af UPS modulerne lukker ned, bliver belastningen automatisk distribueret blandt de andre. Hvis Master UPS-modulet fejler vil den næste i kæden automatisk overtage Master funktionen.

Standard RPA konfiguration

 • Horisontal skalérbarhed op til 7,2 mw i et kabinet
 • Vertikal skalérbarhed op til 4 moduler i et kabinet
Parallel-konfigurering---redundant-opbygning-af-Borri-B8000-FXS,-Norwerk-UPS-anlæg