Service

Norwerk Service

Reparation- og vedligeholdelsesservices for Data Center & Telecoms faciliteter UPS-anlæg, batterier, generatorer, HVAC / CRAC, DC Power og mere.

Norwerk tilbyder service-tjenesteydelser, såsom installation, vedligeholdelse og 24×7 reparationsservice på alle datacenter strømrelaterede anlæg, datarum og klimaanlæg.  Disse tjenesteydelser tilbyder vi, for at sikre, at de kritiske anlæg kører kontinuerligt både under normal drift, samt under uplanlagt udfald. Norwerk’s service-portefølje er bygget på en systemovervågnings- og serviceplatform, der sætter os i stand til, at monitorere vores kunders forretningskritiske anlæg, reagere på alarmer, planlægge vedligehold, samt forebyggende vedligeholdelse, system tests, last test, analyser, batteriudskift og meget mere. Vores IMS (infrastructure management system) er baseret på de elementer, der indgår i vores service- & vedligeholdskontrakter. Herved kan du som kunde selv skræddersy det niveau af sikkerhed din virksomheds energitilførsel kræver.

Safety is securing your energy.

citat

Norwerk service

Markedets mest energieffektive roterende UPS-anlæg (DRUPS).

Norwerk’s service-portefølje er bygget på en system-overvågnings- og service-platform, der sætter os i stand til (i real time), at monitorere vores kunders forretningskritiske anlæg, reagere på alarmer, planlægge & forebygge vedligeholdelse, system tests, last test, batteriudskift og meget mere. Safety is securing your energy.

reservedelsservice

Reservedelsservice

Tilgængelighed er et spørgsmål om topprioritet, og en stor indsats går på, at maksimere oppetid. Ikke desto mindre er det uundgåeligt, at en del af et anlæg, eller en komponent på et tidspunkt vil bryde sammen, og en uplanlagt nedetid vil forekomme. Læs mere om reservedelsservice

forebyggende

Forebyggende vedligeholdelse

Et omfattende forebyggende vedligeholdelsesprogram til det kritiske nødstrømsudstyr og køleanlæg mindsker risikoen for uplanlagt nedetid, og er et essentielt element i at sikre, at udstyr fungerer optimalt. Norwerk har udviklet en vedligeholdelsespraksis… Læs mere om forebyggende vedligeholdelse

Vi tilbyder nød-, installations-, forebyggende vedligeholdelses- og reparationsservice på følgende udstyr:

 • UPS-anlæg (Uninterruptible Power Supply – UPS)
 • Batteri-systemer, backup batterier og batteriovervågning.
 • Dieselgeneratorer, nødstrømsgeneratorer og nødstrømsanlæg.
 • Automatisk Transfer Switche (ATS).
 • Datarums køl, Up- & Downflow units samt bagdørskøling.(CRAC) / HVAC)
 • Strømskinne PDU’er (Power Distribution Units).
 • DC strømforsynings udstyr.

Nøglefunktioner i vores nødservice

 • Single point of responsibility.
 • Fire (4) timer eller mindre onsite tilstedeværelse.
 • 24×7 nødstrømsservice.
 • Web-baseret rapportering & analyse.
 • On-demand asset management med vores infrastrukturforvalter løsning.
no-break-2

No Break anlæg

> Service af No break anlæg
> UPS-anlæg
> Vælg dit UPS-anlæg
> Serviceområder UPS-anlæg
> Service af UPS-batterier
> Power Distribution Units (PDU)
> DC Power

Norwerk-short-break-anlæg

Short Break anlæg

> Service af generatorer
> Vælg din nødstrømsgenerator
> Serviceområder generatorer
> Last test/Belastningstest
> Brændstofsrensning

No Break anlæg

Short Break anlæg

Overvågning

Belastningstest

Termografering

Udfald inden for et datacenter, eller indenfor et andet forretningskritisk anlæg kan forebygges. Norwerk forestår dette. Vi har 25 års erfaring med at maksimere oppetiden ved at minimere risici for uplanlagte udfald. Med vores færdigheder er det muligt for os i Norwerk, at tilbyde specifikke serviceydelser målrettet enkelte områder af datacenteret eller infrastrukturen. Herved gør vi det muligt for kunderne, at konsolidere, centralisere, og udnytte deres kontrakter i hele deres organisation.

Uanset om der er tale om service til et enkelt datacenter, eller om der er tale om landsdækkende vedligeholdelse af trådløse celle-enheder, besidder Norwerk den viden, erfaring og tekniske ekspertise, der er nødvendig at besidde, for at være i stand til at levere den høje pålidelighed, der kræves af teknologibaserede organisationer.

Kontakt os gerne for at høre, hvordan Norwerk Service kan hjælpe jeres organisation i bestræbelserne på at fungere mere sikkert og effektivt. Skriv til service@norwerk.dk med spørgsmål, eller med eventuelle behov for service, site gennemgang etc. Du kan endvidere ringe direkte til vores serviceafdeling på tlf. (+45) 70 12 13 17.
Døgnservice tlf. +(45) 60 13 13 17

Hvordan vil din virksomhed
håndtere en
strømafbrydelse?

Energiselskabet Eni har offentliggjort detaljer om en UPS-installation som er etableret på virksomhedens nye datacenter i Ferrera Erbognone i Pavia, Italien, og som har hjulpet virksomheden…

norwerk-50
norwerk-20
norwerk-15-1
norwerk-15-2