UPS anlæg

Fejltolerante & robuste
UPS anlæg hos Norwerk

UPS anlæg er blevet et relativt standardelement i mange virksomheders el-installation, og kravet til anlæggene i dag er at de skal være energieffektive og modulære. Et UPS anlæg skal være fejltolerant, robust og operationsklart 24 timer i døgnet, 365 dage om året, mens den forretningskritiske last forbliver forsynet og fuldt operationel. Målet bør være et system, der ikke tillader en (single point of faliure opbygning) dvs., at anlægget tillader en enkelt del eller komponent, at bryde ned uden at det har direkte indflydelse på driften og derved tåler, at blive repareret og testet, uden at påvirke driften af ​​det forretnings kritiske udstyr.


Service af UPS anlæg

Service er en af vores spidskompetencer udført og iværksat af produktions,- og fabriksuddannede ingeniører. En grundig og omfattende serviceplan med hyppige servicebesøg, hvor anlæg og batterier testes er en vigtig del af en god og solid servicepraksis. Forebyggende vedligeholdelse af diverse anlæg sikrer at nøglekomponenter ikke slides unødigt, og indfrier deres potentielle levetid, eller udskiftes efter en planlagt udskiftningscyklus.

En servicekontrakt hos Norwerk kan sammensættes af mange forskellige faktorer, alt efter hvilke anlæg, der er installeret, om der er redundans, hvilke overvågningskategorier, der ønskes, og hvor hyppigt det ønskes at vi servicerer vores klienters anlæg. Læs mere om UPS service…

Service

Norwerk reservedels service

Reservedelsservice

Tilgængeligheden af reservedele er et spørgsmål om topprioritet, og en stor indsats går på, at maksimere oppetid. Ikke desto mindre er det uundgåeligt, at en del….
Læs om reservedelsservice

Norwerk Service, forebyggende vedligeholdelse

Forebyggende vedligeholdelse

Et omfattende forebyggende vedligeholdelsesprogram til det kritiske nødstrømsudstyr og køleanlæg mindsker risikoen for uplanlagt nedetid, og er et essentielt element…
Læs om teknisk vedligehold

Norwerk Servicebil 12

Nødservice

Vores 24×7-nødserviceprogram er et aggressivt og hurtig-reaktions virkemiddel, udviklet specielt til forretningskritiske miljøer – såsom Datacentre, hospitaler etc…
Læs om nødservice

No Break anlæg

Short Break anlæg

Overvågning

Belastningstest

Termografering

Safety is securing your energy

modul-
opbygget
UPS anlæg

skalérbare UPs anlæg op til 13 mw

Alpha Technologies Tri-Power X33 MOD HP system er et revolutionerende modulært UPS anlæg. En af fordelene ved modulopbyggede anlæg er effektivitet. Et UPS system er mest effektivt når det er tæt på sin maksimale kapacitet. Modulærer UPS’er kan konfigureres, og let omkonfigureres, så de kører tæt på maks kapaciteten. Store, traditionelle anlæg købes normalt med alle forudsete, fremtidige udvidelsesmuligheder, hvilket resulterer i, at de ofte kører på en lav belastningsgrad i x-antal år, hvis ikke for altid. Begrænset Redundans (som kan opnås i et modulopbygget anlæg) betyder midlertidigt at UPS anlægget altid kører under sin optimale kapacitet, hvilket ofte betyder reduceret effektivitet. Dette kan minimeres i et “N +1” modulært opbygget UPS – gennem omhyggelig styring.

Modulopbygget UPS anlæg

Modulopbygget-UPS-anlæg-fra-Norwerk
ups-modulopbygget
Industrielle-UPS-anlæg-fra-Norwerk
b9000

Industrielle
ups anlæg

Industrielle
ups anlæg


80 års erfaring i industrien

80 års erfaring i industrien

I de barske forhold i olie og gas industrien (offshore), mineindustrien, petrokemiske fabriker, kræftværker og forsyningsselskaber opfylder vores industrielle UPS anlæg de krav der stilles for, at imødekomme de udfordringer i, at levere ren, pålidelig elektrisk strøm. Projekter I industrien har andre behov og derved andre krav til de tekniske anlæg for at sikre deres forretningskritiske udstyr der til tider er placeret i ekstreme omgivelser. Ved at designe- & opretholde en høj kvalitet samt at kunne tilbyde et skræddersyede produkt til vores kunder sikrer vi virksomheders energitilførsel på verdensplan.

Industrielle UPS anlæg

Roterende
ups anlæg

Norwerk’s Roterende UPS anlæg leverer effektiv, pålidelig grøn energi samt infrastrukturløsninger der er anerkendt på verdensplan.

Active Power’s Roterende UPS præsterer en brancheførende energieffektivitet, robusthed samt en pålidelighed i, at det har en fejlrate der er op imod 7 gange mindre end hvad der er tilfældet ved statiske UPS anlæg. Få de vigtigste fordele ved et roterende anlæg i en kombineret løsning, der kan konkurrerer på anskaffelsespris og vinder på driftsomkostninger. Denne teknologi har en levetid på 20 år, hvor der vil være få reparationsomkostninger i den fulde periode.

Roterende UPS anlæg
Active-power-flywheel-ups-fra-Norwerk
active-power-flywheel-ups
ups-standard
ups-standard

borri
ups anlæg

borri
ups anlæg

skalérbar op til 6 mw

skalérbar op til 6 mw


Statiske UPS anlæg fra de helt små størrelser til mindre virksomheder, klinikker, forretninger etc., op til parallelkoblede, redundante konfigurationer til datacentre, hospitaler, store virksomheder etc. Norwerk leverer alle standard anlæg og ingen opgave er for lille eller for stor! det handler om, at sikre en stabil og pålidelig strømtilførsel så driftsstop og nedbrud generelt bliver forhindret.

Standard UPS anlæg