Generatoranlæg

Generatoranlæg hos norwerk sikrer A eller B forsyning til den forretningskritiske last.

Dieseldrevne generatoranlæg forbliver det første og højst prioriterede valg til standby nødstrømsanlæg, på verdensplan. Et generatoranlæg er i stand til, at starte og overtage den forretningskritiske belastning på mindre end 10 sekunder. Norwerk er eneforhandlere af JCB Generatoranlæg i Danmark og akkrediterede servicepartnere globalt.

Norwerk’s diesel generatoranlæg er indbegrebet af robusthed og pålidelighed og pålidelig mekanisk og elektrisk ydelse. Diesel generatoranlæg er også velegnet til at forsyne kraftværker i peak situationer samt strømstyring på store kommercielle eller industriområder. JCB har fuldt redesignet sin omfattende portefølje af generatoranlæg så de leverer den forventede strømtilførsel og pålidelighed, nøjagtig som dine kunder ønsker. Læs mere om JCB her


Service af generatoranlæg

Norwerk’s omfattende og grundigt sammensatte serviceprogram for generatoranlæg minimerer uplanlagte “nede-tider”, samt strømafbrydelser. Dieseldrevne generatoranlæg sikrer den mest pålidelige form for nødstrøm, og kan starte / påtage sig den fulde belastning på mindre end 10 sek. Selvom anlæggene typisk kører op imod 30.000 timer eller mere mellem større hovedeftersyn skal selv det mest robuste anlæg vedligeholdes regelmæssig for at sikre, at det fungerer korrekt, når det er nødvendigt. Når et nødstrømsanlæg ikke kan starte eller præstere som designet, er det oftest på grund af manglende vedligeholdelsesprocedurer, eller på grund af forsømmelse af vedligeholdelsesprocedurerne. Læs mere om service på generatoranlæg…

Service

Norwerk reservedels service

Reservedelsservice

Tilgængeligheden af reservedele er et spørgsmål om topprioritet, og en stor indsats går på, at maksimere oppetid. Ikke desto mindre er det uundgåeligt, at en del…. Læs mere

Norwerk Service, forebyggende vedligeholdelse

Forebyggende vedligeholdelse

Et omfattende forebyggende vedligeholdelsesprogram til det kritiske nødstrømsudstyr og køleanlæg mindsker risikoen for uplanlagt “nede-tid”, og er et essentielt element… Læs mere

Norwerk Servicebil 12

Nødservice

Vores 24×7-nødserviceprogram er et aggressivt og hurtig-reaktions-virkemiddel, udviklet specielt til forretningskritiske miljøer – såsom Datacentre, hospitaler etc… Læs mere

No Break anlæg

Short Break anlæg

Overvågning

Belastningstest

Termografering

Safety is securing your energy

Åbne diesel
generatoranlæg

Robuste diesel generatoranlæg

I Norwerk løser vi opgaven efter “best-practice”, uanset om der er behov for base-load-, nødstrøms-, eller et skræddersyet generatoranlæg konstrueret ud fra en kravspecifikation. Vi tilbyder en omfattende og integreret in-house service, herunder:

  • Gennemførligheds- og risikoanalyser
  • Skræddersyet design
  • Fremstilling efter de højeste internationale standarder
  • Eftersalgs-support sammen med drifts- & vedligeholdelse og teknisk uddannelse af personale.

Norwerk kombinerer kvalitetsmotorer, alternators, bundrammer og kontrolpaneler med en robust og effektiv ydeevne. Vores 50Hz generatoranlæg spænder fra 6.2kVA til 3350kVA, både EU-emissions kompatibel og ikke-kompatibelt.

Åbne generatorer
Robust generatoranlæg fra Norwerk

Åbne diesel
generatoranlæg

Robuste Diesel Generatoranlæg

I Norwerk løser vi opgaven efter “best-practice”, uanset om der er behov for base-load-dieselgeneratoranlæg, nødstrømsgeneratoranlæg eller skræddersyet generatoranlæg konstrueret ud fra en kravspecifikation.

Åbent MTU generatoranlæg fra Norwerk

I Norwerk tilbyder vi en omfattende og integreret in-house service, herunder gennemførligheds- og risikoanalyse, skræddersyet design, fremstilling efter de højeste internationale standarder, eftersalgs-support,  drifts- & vedligeholdelsessupport, samt teknisk uddannelse af personale. Norwerk’s generatoranlæg kombinerer kvalitetsmotorer, alternators, bundrammer og kontrolpaneler med en robust og effektiv ydeevne. Vores 50Hz generatoranlæg spænder fra 6.2kVA til 3350kVA, både EU-emissions kompatibel og ikke-kompatibelt.

Åbne generatorer
generator-trailer

Anlæg på trailere

Skalérbar op til 6 mw

Anlæg på trailere

Skalérbar op til 6 mw

generator-trailer
generator-trailer

Disse bugserbare generatoranlæg er designet og udviklet til industrielle-, kommercielle-, og udlejningsapplikationer, hvor der kræves stille drift, optimal ydelse og stor pålidelighed. I Norwerk tilbyder vi støjsvage generatoranlæg udviklet til at opfylde kravene i de mest barske miljøer. 1) Placér dieselgeneratoren på en byggeplads, 2) Forbind belastningen og 3) Start generatoranlægget op. Disse enheder kan også bruges med en automatisk overførsel (nødstrømsanlæg) til standby applikationer / nødstrømsgeneratoranlæg.

De trailer-monterede generatoranlæg er tilgængelige fra 25kVA/20kW til 500KVA. Generatoranlæggene har en tre-positions- spændingsomskifter for 1 og 3 fasede tilslutninger; stor integreret dieseltank; dieselolie vand-separatorer og mange sikkerhedsfunktioner, herunder vandtemperatur-nedlukning og lav olielukning.

Anlæg på trailere
JCB Generatoranlæg hos Norwerk Service

Anlæg i canopy

Dieselgeneratorer i canopy


Generatoranlæg i canopy fås i størrelser fra 10-600 kVA (50Hz). Disse anlæg er udstyret med den nyeste motorteknologi, der bl.a. giver mulighed for et lavt emissionsniveau og en ekstrem lydsvag drift. Den udviklede base-frame sikrer at risici for lækage minimeres. Spild fra bristninger i brændstoftanken kan endda være indeholdt i base-framen, hvilket eliminerer behovet for midlertidige kar. Desuden er Norwerk’s anlæg designet til at køre i længere tid på grund af deres store brændstofskapacitet.

Anlæg i canopy

Anlæg
I canopy

Generatoranlæg i canopy

Generatoranlæg i canopy fås i størrelser fra 10-600 kVA (50Hz). Disse anlæg er udstyret med den nyeste motorteknologi, der bl.a. giver mulighed for et lavt emissionsniveau og en ekstrem lydsvag drift. Den udviklede base-frame sikrer at risici for lækage minimeres. Spild fra bristninger i brændstoftanken kan endda være indeholdt i base-framen, hvilket eliminerer behovet for midlertidige kar. Desuden er Norwerk’s anlæg designet til at køre i længere tid på grund af deres store brændstofskapacitet.

Byggeplads generatorer

robuste Generatoranlæg

Mobile Generatoranlæg er et væsentlig element og en uundværlig del af byggebranchens udstyr. I mange situationer kan entreprenører finde sig selv på byggepladser, hvor manglen på elektricitet, eller strømsvigt kan forsinke byggeprocessen og udskyde deadline, hvilket er en stor omkostning og højst uønsket situation. Norwerks’s anlæg tillader entreprenører og beredskabspersonel, at forlænge arbejdstiden for næsten ethvert projekt/situation, og dermed gør anlæggene det muligt, at fortsætte indtil opgaven er fuldført.

Byggeplads generatorer
Generatoranlæg i container

Byggeplads
generatorer

Robuste generatoranlæg

Mobile generatoranlæg er et væsentlig element og en uundværlig del af byggebranchens udstyr. I mange situationer kan entreprenører finde sig selv på byggepladser, hvor manglen på elektricitet, eller strømsvigt kan forsinke byggeprocessen og udskyde deadline, hvilket er en stor omkostning og højst uønsket situation. Norwerks’s generatoranlæg tillader entreprenører og beredskabspersonel, at forlænge arbejdstiden for næsten ethvert projekt/situation, og dermed gør generatoranlæggene det muligt, at fortsætte indtil opgaven er fuldført.

Byggeplads generatorer
Generatoranlæg i container

Generatoranlæg
i containere

Lyddæmpede generatoranlæg

Norwerk’s containerbyggede generatoranlæg er designet til brug på tværs af en bred vifte af industrier, applikationer og betingelser. Hver maskine er indbygget i en specialdesignet 20 eller 40 fods stålcontainer for at opnå en øget sikkerhed, og for at sikre holdbarhed, og en nem transport via landevej, jernbane, sø- eller luftvej. Hver komponent er omhyggeligt udvalgt og testet grundigt for at sikre maksimal pålidelighed selv i de mest krævende miljøer. Sikkerhed er altafgørende, og alle enheder er beskyttet af on-board Moulded Case Circuit Breakers (MCCB) sammen med justerbare fejlstrømsafbrydere (RCD) til følsom jordfejlsbeskyttelse. Miljøhensyn ved førende lyddæmpning, fuldt inddæmmet integrerede brændstoftanke og optimeret motorudslip, der overstiger alle nuværende og planlagte lovgivninger, hvilket er grundlæggende for Norwerks udstyrsdesign.

Generatorer i containere

Containergeneratoranlæggets vigtigste fordele:

  • Omfattende udvalg fra 500 kVA til 2100 kVA.
  • Hurtigt og nemt at sætte op, nemt at betjene, inkorporerer internt operatørrum.
  • Akustisk optimeret til at levere branchens førende Lyddæmpningsniveauer ned til 67 dBA 1m.
  • Optimeret motor-management-system til at maksimere effekt, samtidigt med at minimere brændstofforbruget og emissionerne.

Alt Norwerks udstyr er designet til brug i en bred vifte af industrier og applikationer. Vores container monterede generatoranlæg bruges regelmæssigt på storstilede bygge-og anlægsprojekter ved distribution af elektricitet, nødstrømsanlæg, og producenter af alle typer.

Generatoranlæg i container hos Norwerk
Generatoranlæg i container hos Norwerk
koblingsudstyr

Automatisk koblingsudstyr

Generatorer kan leveres i ydelse fra kraftige 500KvA og ned til 8,5KvA.

Generatorer kører på diesel, leveres med fyldt tank og hvis behov kan vi også stå for genopfyldning af tank, så der sikres konstant kørsel af generator.

Produktoversigt
Generatorer-med-lysmast-JCB-LT9

Generator med lysmast

Norwerk’s Premium hydrauliske bærbare belysningstårne

Generatorer med lysmast er perfekte til byggepladser, oliefelter, nødbelysning, vejbygning, særlige begivenheder og meget mere.

Produktdetaljer
Nodstromsanlaeg-hos-Norwerk-JCB-G975X

JCB Generatoranlæg

Norwerk er forhandlere og servicepartnere af JCB’s robuste kvalitetsgeneratoranlæg

Norwerk er akkrediterede eneforhandlere af JCB’s robuste generatoranlæg i Danmark. Vi nyder ligeledes status som globale servicepartnere & distributører både offshore, kraftværker, olieraffinaderier og ikke mindst datacentre…. Læs mere om Norwerk’s & JCB’s samarbejde her..

Automatisk koblingsudstyr

Generatorer kan leveres i ydelse fra kraftige 500KvA og ned til 8,5KvA.

Generatorer kører på diesel, leveres med fyldt tank og hvis behov kan vi også stå for genopfyldning af tank, så der sikres konstant kørsel af generator.

koblingsudstyr

Generator med lysmast

Norwerk’s Premium hydrauliske bærbare belysningstårne

Generatorer med lysmast er perfekte til byggepladser, oliefelter, nødbelysning, vejbygning, særlige begivenheder og meget mere.

Produktdetaljer

JCB Generatoranlæg

Norwerk er forhandlere og servicepartnere af JCB’s robuste kvalitetsgeneratoranlæg

Norwerk er akkrediterede eneforhandlere af JCB’s robuste generatoranlæg i Danmark. Vi nyder ligeledes status som globale servicepartnere & distributører både offshore, kraftværker, olieraffinaderier og ikke mindst datacentre…. Læs mere om Norwerk’s & JCB’s samarbejde her..

Generatoranlæg