B9600 FXS 800 kVA

b9600fxs
traditionelt,
robust
UPS-anlæg

Skalérbar op til 8 anlæg parallelt

Med forstyrrelser I el-forsyningen som en af de hyppigste årsager uplanlagt nedetid, er UPS-anlægget blandt de mest kritisk nødvendige dele af infrastrukturen i datacenteret. Afbrydelser i elforsyningen kan koste organisationer 100.000,- vis af kroner pr time i tabte indtægter og produktivitet.

Det innovative design af Borri B9000FXS og B9600FXS UPS-serien gør det til en af de mest teknologisk avancerede og robuste UPS-anlæg af sin art. Borri FXS serien leverer en avanceret kombination af lavt strømforbrug, lav forvrængning, høj effektfaktor samt en maksimal beskyttelse af lasten.

Dette sofistikerede UPS-anlæg er ideelt til kritiske applikationer, hvor pålidelighed og høj ydeevne er afgørende.

Derudover inkluderer FXS serien en IGBT input ensretter med dual DSP (Digital Signal Processing) og pC (Micro Controller) teknologier, som giver fuld digital styring.

Borri B9000 FXS UPS-anlægget er VFI (Spænding & frekvens Independent) Online Double Conversion topologi er produceret med indbygget inverter med galvanisk beskyttelse som helt isolerer outputtet af UPS-anlægget fra lysnettets spændings- og frekvens problemer og yderligere beskyttelse opnås via en integreret output isolations transformer. Dette avancerede design byder på en bred vifte af fordele der leverer høj effektivitet uden, at kompromittere beskyttelsen af lasten.

Borri-B9600-FXS-400-kVA-UPS-anlæg-fra-Norwerk-Nødstrøm
ups-b9000

Forbedret kompatibilitet
med Mains & generatorer

B9000FXS / B9600FXS serien er konstrueret med en IGBT input ensretter der omfatter en avanceret PFC (Power Factor Correction), som kan holde strømforbrug THDi (Total harmonisk forvrængning af input) på et niveau på mindre end 3% og en indgangseffekt faktor inden for 1 % af enheds værdien, selv under begrænsede belastninger.

De vigtigste fordele for brugeren:

 • Installationen af UPS-anlægget er forenklet
 • Upstream komponenter og kabler behøver ikke at være stærkt overdimensioneret for at klare høje harmoniske forvrængninger.
 • Størrelsen af nødstrømsgeneratorer kan typisk reduceres med 40%.
 • Højere udgangseffekt, hvilket medfører ekstra kapacitet uden udvidelse.
 • En acceptabel effektivitet målt i forhold til transformerløse UPS-anlæg og en ualmindelig høj effektivitet i forhold til andre UPS-anlæg med isolationstransformere.
 • THDi <3% med Input power faktor> 0,99

Høj effektivitet uden kompromis på sikkerhed

Dette UPS-anlæg er dedikeret til det traditionelle UPS design da vi ved, at konventionelle UPS-anlæg, der opererer i ægte online dobbelt konverterings mode (VFI) med en output transformer giver den allerhøjeste grad af beskyttelse.

Historisk har denne opbygning og driftsform resulteret i dårlig driftseffektivitet men ved en intensiv investering på komponentniveau i udformningen af B9000FXS & B9600 FXS kan vi nu garanterer en effektivitet / virkningsgrad på mere end 95% som er uafhængigt verificeret via en certificering af TÜV NORD.
Denne imponerende operationelle klassificering giver brugeren en sand effektivitet uden kompromis.

> Uafhængigt certificeret med en samlet virkningsgrad på over 95% ved 50% last af den totale kapacitet i fuld online dobbelt konverterings mode.
> Smart online mode effektivitet <98%

Energieffektivitet-på-Borri-B8000-FXS-UPS-anlæg,-Norwerk
frontpage-ups-splash

robust Transformer baseret
energieffektivt UPS-anlæg

Safety is
securing
your
energy

I overensstemmelse med en traditionel og gennem tiderne – bevist driftssikkerhed, er B9000FXS & B9600FXS opbygget med en output isolationstransformer som standard. Fordelen ved at eliminere muligheden for høj jævnspænding i det forretnings kritiske udstyr ødelægge i tilfælde af en mangelende halvleder, opvejer bestemt det mindre ekstra fodaftryk som er påkrævet.

Transformeren øger overbelastnings kapaciteten, ydedygtigheden ved (step loads) trinvise belastningsforøgelser samt evnen til at bære og lede kortslutningsstrømme. Ved tilføjelsen af en bypass isolations transformer (som ikke producerer tab i normal tilstand) kan flydende nul tilstande elimineres helt.

Høj frekvens af ripple og harmonisk forvrængning af inverter sinuskurven kan også elimineres med integrationen af transformeren samt et output AC filter kondensatorer som danner et low-pass filter.

 • Galvanisk adskillelse mellem DC og AC.
 • Yderligere beskyttelse mod spids- og overspændinger
 • Øget ydeevne til step belastninger
 • Reduceret harmonisk indhold

Parallel konfigurering

Borri B9000FXS & B9600FXS tilbyder parallelle muligheder for redundans eller kapacitetsudfordringer samt tilføje fremtidig robusthed eller skalerbar vækst. Op til 8 enheder kan tilsluttes i parallel, hvilket giver en total skalerbar udgangseffekt på 6.4 MVA.

Borri B9000FXS & B9600FXS serien inkorporerer et fuldt digitalt, parallelt kontrol kredsløb og virker på både aktiv og reaktiv effekt på hver fase af UPS udgange. Dette giver en nøjagtig belastningsdeling blandt UPS-enhederne selv under transiente forhold.

Parallel kontrol fordeles mellem alle enheder og kommunikationen opnås gennem CAN-bus sløjfe. Dette eliminerer enhver single point of failure i systemet og øger pålideligheden. Intelligent design af tilslutninger for nem installation og fremtidige tilføjelser uden behov for en planlagt nedetid.

Intelligent modulær opbygning

I dette modulære arrangement, kan enheder tilføjes eller fjernes, mens systemet understøtter belastningen. Den intelligente parallel-funktion tillader enkelte UPS-anlæg at lukke ned med afsæt i behovet i det kritiske udstyr så der leveres en optimal virkningsgrad og samtidig opretholder det ønskede niveau af redundans.

To uafhængige parallelle systemer kan synkroniseres til at forsyne en downstream STS for at sikre en problemfri overførsel.

> 8 enheder i parallel konfiguration (op til 6.4MVA)
> Output synkronisering af separate parallelle systemer
> Smart parallel operation med belastningsbaseret nedlukning

> Galvanisk adskillelse mellem DC og AC.
> Yderligere beskyttelse mod spids- og overspændinger
> Øget ydeevne til step belastninger
> Reduceret harmoniske

Nem installation, drift og vedligeholdelse

B9000FXS og B9600FXS er designet med kun front- & tag adgang til anlægget for, at sikre en nem og let udførlig vedligeholdelse. Det betyder, at enhederne kan installeres tæt på vægge og tilstødende udstyr, hvilket giver en betydelig reduktion i gulvplads. Da alle kritiske komponenter er tilgængelige fra forsiden af enheden, kan regelmæssig vedligeholdelse suppleres med lethed. For at øge fleksibilitet leveres B9600FXS i moduler og samles ved installationen. En maksimal bredde på 1200mm per modul sikrer en forenklet levering.

Borri B9600 FXS Redundant 600 kVA løsning

Kommunikation

 • RS232 seriel port
 • USB-port
 • Fjernbetjening EPO
 • Ekstern Manual Bypass status
 • Batteri bryder status
 • Diesel Genset tilstand
ups-kommunikation

Optioner

 • Web / SNMP
 • ModBus
 • Relæer
 • Modem
 • Fjernbetjenings panel
 • Parallel kapacitet / redundans
 • Isolations transformer
 • Sync styring til ”dual feed” systemer
 • Ekstern bypass
 • Eksterne batterikabinetter
 • Batteri omskiftertavle
 • Batteri termiskovervågnings sensorer
 • Transformere / autotransformere for spændings adaption
 • Overvågning, styring og nedluknings software

driftsformer / blok diagram

Smart Online (SOL)

Mens vores overbevisning om at den højeste sikkerhed kun opnås mens der opereres i online dobbelt konverterings tilstand er kravet fra det omlæggende marked at der i nogle situationer kræves en ultimativ effektivitet.

Med dette i tankerne er B9000FXS & B9600FXS serien nu udstyret med en smart online mode (SOL). Denne funktion reducerer energiforbruget da belastningen primært fødes gennem bypass linje. SOL-funktionen overvåger løbende input karakteristika og i tilfælde af at UPS-anlægget skulle være udsat for afvigelser switcher UPS’en tilbage til ensretteren inden for 2ms. Denne tilstand er perfekt i bestræbelserne på at opnå en reduceret datacenter PUE.

Borri-B9000-FXS-block-diagram

Robust UPS-anlæg

Robust opbygning som direkte resulterer i en høj MTBF (Mean time Between Failures) hvilket sikre virksomhedens vished for at anlægget kan udføre sin opgave som er et af de primære nøgleområder i et nødstrømsanlæg.

Lang batterilevetid:

Ved GBM (Green Battery Management) samt den effektive konverterings teknologi. GBM spare batteriets levetid ved, at dæmpe de grundlæggende årsager til batteriets nedslidning i UPS-anlæg, såsom Rippelstrøm og flydende micro lade strømme (floating charge micro currents).

Fuld effekt faktor

Takket være sin IGBT-baseret teknologi har dette UPS-anlæg både fuld effekt faktor i indgang og udgang og fungerer dermed som en effektfaktor korrektion (kondensator & induktionsspole) for Upstream udstyr i installationen.

Generator venlig

Ved en indgangseffektfaktor på 1 samt en indgang THDi <3%, programmerbar soft-start og hold-off funktioner gør dette UPS-anlæg til din Generators bedste ven.

Modulopbygget UPS-anlæg:

Aftagelige power moduler til nem og sikker vedligeholdelse samt lav MTTR.

Nem tilslutning:

Med UPS-anlæggets ind- & udgangsmoduler bliver vedligeholdelse og systemkonfigurering en nem og sikker opgave og kan udføres uden, at switche til bypass drift. Fleksibel og hurtigt systemudvidelse. Skalér virksomheden med et behov på op til 14 MW

Backfeed protection

Beskyttelse mod tilbageløb. Dette UPS-anlæg leveres med både kredsløbs detektion og input kontaktor til adskillelse for maksimal operatørsikkerhed.

Input
Rated power kVA 800
Rated power kW 720
Type Online Double Conversion
Input voltage (V) Three phase + Neutral
Rated operating frequency 50 & 60
Input power factor > 0.99
Input voltage range 400 Volt -20%/+15%
Input frequency range 50 & 60 ±5-10
Input THDI < 3%
Maximum recharging current at nominal load 120 A
Bridge rectifier type IGBT PFC
Nominal current absorbed from mains (1) 1107 A
Maximum current absorbed from mains (2) 1247 A
effiency
Double Conversion (VFI) ≥ 95%
Active Filtering (VI)
ECO Mode (VFD) ≥ 98%
Ultra high Efficiency VFD mode
At 25% load (VFI) ≥ 92%
At 50% load (VFI) ≥ 95%
At 75% load (VFI) ≥ 95%
At 100% load (VFI) ≥ 94,5%
Output
Output voltage stability
Static (balanced Load) ± 1 %
Static (unbalanced Load) ± 2 %
Dynamic (step load 20%÷100%÷20%) ± 5 %
Output voltage recovery time (after step load) < 20 ms
IEC EN 62040-3 VFI-SS-111
Power factor Any power factor up to 1, without power derating
Waveform Sinusoidal
Overload capability 125% for 10 min, 150% for 1 min, 199% for 10 sec
Short circuit current 1390 A
Max crest factor without derating 3:1
Selectivity Within ½ cycle (Fuse gl 20% In)
DC parametre
DC output voltage accuracy +/- 1%
DC output voltage ripple 1% af RMS
Battery number 50 til 52
Output harmonic distortion
Linear Load < 1 %
Non Linear Load < 5 %
IEC EN 62040-3 Fully compliant
Output frequency stability
Free running quartz oscillator ± 0,001 Hz
Inverter sync. with mains ± 2 (other on request)
Slew rate ±1 Hz/s
General info
Audible noise level (according to IEC EN 62040-3) < 60 db
Electromagnetic compatibility EMI According to IEC EN 62040-2
Safety IEC EN 62040-1
Test and performance IEC EN 62040-3
Accessibility Front and top
Kommunikation & drift
Kontrolpanel DIESEL-MODE
Interface ECO-MODE
BOOST-CHARGE
RECTIFIER WALK-IN TIME
Interface 4
Overvågning RECTIFIER DELAY ON STARTUP (HOLD-OFF TIME)
Alarmer FREQUENCY CONVERTER MODE
Andre detaljer
Kold-start Kold-start
Høj tilgængelighed Høj tilgængelighed
Miljø
Driftstemperatur 0 - 40 °C
Opbevaringstemperatur -10 ÷ +70°C
Luftfugtighed < 95 %
Fysiske forhold
Model Standard UPS-anlæg
Kabinet materiale Stål
Mål HxBxD (mm) 1920 x 3640 x 950
Rack højde
Vægt (kg) 3600
Garanti
Standard garanti 1 År
Udvidet garanti 2 År
Service Læs yderligere under Service
Yderligere tilvalg -

Unity powerfaktor

UPSAVER’ens IGBT baseret ensretter og innovative styrings algoritme sikre en lav harmonisk forvrængning ( THDi ) på mindre end 3% og trækker en ren sinuskurve fra lysnettet. Dette giver også UPS-anlægget en indgangseffekt faktor på 0,99 =1 samt sikre, at nærtliggende udstyr ikke oplever forstyrrelser pg.a. dårlige effektforhold.

input-effekt

Programmerbar Soft Start

Den programmerbare softstart tillader ensretter at rampe op i en programmerbar tidsperiode og dermed fjerne indkoblingsstrøm. Denne funktion reducerer behovet for overdimensionering af Generatoranlæg, kabler, overbelastnings- og kortslutningsudstyr.

Generator Kompatibilitet

Programmerbare funktioner såsom Slew rate, faseforskydning etc. sikre dette UPS-anlæg en hurtig synkronisering med nødstrømsgeneratorer.

effekt

Total harmonisk forvrængning ( THD)

Et UPS-anlæg der forvrænger udgangsspændingen påvirker den korrekte funktion af det forretningskritiske udstyr. Derfor sikre dette UPS-anlæg en meget lav output THD(U) selv under 100% ubalanceret eller ikke-lineære belastninger.

Output Power Factor 1

Jo lavere effektfaktor i output jo mere effekt tilgængelig for det forretningskritiske udstyr. Derfor sikre dette UPS-anlæg en udgangseffekt faktor uden belastningsreduktion i forhold til 0 ved enhver given last. UPS-anlægget er derfor særligt egnet til nutidens strømforsyninger, servere og andet dataudstyr med en overvejende kapacitiv last.

thd

Parallel konstruktion & Redundans

Parallel konfigurering af flere UPS-anlæg til redundans eller
stigende kapacitet med “hot swap” MODULOPBYGNING.

Borri-B9600-fXS-UPS-anlæg-redundant-løsning-hos-Norwerk

Borri B9600 FXS UPS-anlæg tilbyder parallelle muligheder i både redundans og udvidet kapacitet. Det parallelle kontrol kredsløb i disse UPS-anlæg er fuldt digitale og virker på både på aktiv og reaktiv effekt på hver af de tre output faser.

Dette tillader en nøjagtig lastdeling blandt de parallelkoblede UPS-anlæg selv under transiente forhold. Parallel kontrol fordeles mellem alle enheder og kommunikation er opnået gennem brug af en CAN-bus. Dette resulterer i et meget pålideligt system med ” no single points of failure “.

Intelligent design af UPS-anlæggets tilslutningsmuligheder giver en nem installation samt fremtidige opgraderinger. I det modulære design kan enheder tilføjes eller fjernes “hot” uden last forstyrrelser eller behov for at switche til bypass.
Parallel funktionen tillader automatiske nedlukning af enheder der ikke er lastet når den samlede effekt mellem UPS-anlæggene er mindre end hvad en kan levere. Det er almindeligt kendt som »belastnings baseret shutdown ‘og maksimerer effektiviteten af ​​hele systemet ved at holde belastningen på hvert modul på et optimalt niveau. To uafhængige systemer kan synkroniseres (synkroniserings kontrol) for at føde downstream STS-switches for ukomplicerede overførsler.

Standard RPA konfiguration

 • Horisontal skalérbarhed op til 8 anlæg parallelt