Broadcrown Danmark

Broadcrown Danmark

Norwerk er officielle service- & distributionspartnere af Broadcrowns kvalitets dieselgeneratorer

Broadcrown har forpligtet sig til udelukkende at producerer højkvalitetsgeneratorer og samtidig kunne være attraktiv på pris. Broadcrown er en uafhængig britisk producent af dieselgeneratorer med et produktprogram fra 6kVA til + 30MVA. Uanset om behovet er base-load (generator forsyning som primær forsyningskilde) eller om der er tale om nødstrømsanlæg så kan vi leverer både standard- og customised (skræddersyede) generatoranlæg og vi arbejder altid på forkant med effektteknologien.

Mere end 35 års teknisk ekspertise.

Norwerk tilbyder som service partner et omfattende integreret internt serviceprogram, herunder gennemførlighed og risikoanalyse, skræddersyet design, fremstilling efter de højeste internationale standarder, eftersalgs support sammen med vedligeholdelse og teknisk uddannelse.

Broadcrown-Generator-Norwerk

Broadcrown er uafhængig.

Broadcrown har altid været uafhængig af enkelte producenter af nøglekomponenter dog uden at gå på kompromis med kvalitet. Derfor kan vi også optimere både ydelse og omkostninger i vores generatoranlæg og derved sikre en best- fit løsning , aldrig et kompromis.


Safety is securing your energy

Kontakt os gerne for at høre, hvordan Norwerk Service kan hjælpe jeres organisation i bestræbelserne på, at fungere mere sikkert og effektivt. Skriv til service@norwerk.dk med spørgsmål, eller skriv med eventuelle behov for service, site gennemgang etc. Du kan tillige ringe direkte til vores serviceafdeling på tlf. (+45) 70 12 13 17.

Du kan også udfylde vores online-formular i bunden af siden med kontaktoplysninger, og vores serviceansvarlige vil vende tilbage inden for 24 timer.
Døgnservice tlf. +(45) 60 13 13 17

Safety is securing your energy.