JCB Generatorer Danmark

JCB Generatorer Danmark

Norwerk er akkrediterede distributør og servicepartner af JCB Power produkter

JCB Power Products tilbyder et omfattende udvalg af 170 generator modeller fra 8 til 3300 kVA. Åbne eller i canopy, enkelt eller 3-faset, 50 eller 60 Hz frekvens, plus diverse spændings variations muligheder; JCB’s vifte af generatorer giver vores klienter muligheder for, at opfylde netop dine strømkrav.

Som supplement til denne brede vifte af generatorer er et komplet sortiment af belysningstårne. Både mobile- og statiske muligheder, der passer til alle applikationer; disse tårne har som JCB Diesel generatorer ​​sat nye standarder for ydelse og pålidelighed. Som man kan og skal forvente fra JCB er kvalitet det primære punkt i konstruktionen af hvert enkel generator hvor kun højeste kvalitet af komponenter, generatorer og motorer indgår.

Et digitalt kontrolpanel som standard (ekskl 8-13kVA), hvor systemet kan programmeres til at opfylde egne behov, mens fjernovervågning er tilgængelig via en lang række metoder. Og selvfølgelig bakkes det hele op af den bedste produktsupport i branchen.

JCB Generator hos Norwerk

Hos Norwerk er vi stolte over JCB’s globale ry for produkter af høj kvalitet, fremragende JCB reservedelsservice og uovertruffen ekspertise. For os handler det ikke bare om at sælge en maskine og derefter overlade klient og maskine til tilfældigheder. Det handler om at finde det rigtige produkt til præcis det behov den aktuelle virksomhed måtte have for derved at sikre og hjælpe virksomheder med at få det bedste ud af vores maskiner, i hele deres levetid.

Derfor tilbyder vi en bred vifte af service ydelser udviklet specielt til JCB generatorer i samarbejde med JCB. Norwerk’s Generatorservice er bygget op omkring en Standard-, en Døgn-, og en Custom serviceplan som omfatter alt hvad du behøver for at holde din maskine kørerende med minimale omkostninger.

  • JCB’s Sure Price Service
  • JCB’s Premier Cover
  • Fuld Reparation og vedligeholdelse
  • JCB Powertrain Cover

En Serviceaftale giver virksomheder mulighed for, at planlægge og administrere vedligeholdelses budgettet, med sikkerhed for, at generatoren får den bedste service og support samt en merværdi i den fulde service historie. Disse serviceplaner tilbyder en høj grad af fleksibilitet.

JCB Generatorservice hos Norwerk

En serviceaftale kan oprettes på tidspunktet for maskinens køb, eller på et senere tidspunkt efter installationen er udført.

Maksimering Lønsomhed:

Alle serviceintervaller er baseret på timer (feks hver 500 timer eller 6 måneder), og som med JCB’s Sure Price Service, anvendes kun originale JCB smøremidler og filtre og service udføres udelukkende af fabriksuddannede serviceingeniører.

Med Norwerk som din generatorleverandør og servicepartner kan du være sikker på at generatoren maksimere produktiviteten, performance og lønsomhed i hele maskinens ejerskabsperiode.

Safety is securing your energy

Kontakt os gerne for at høre, hvordan Norwerk Service kan hjælpe jeres organisation i bestræbelserne på, at fungere mere sikkert og effektivt. Skriv til service@norwerk.dk med spørgsmål, eller skriv med eventuelle behov for service, site gennemgang etc. Du kan tillige ringe direkte til vores serviceafdeling på tlf. (+45) 70 12 13 17.

Du kan også udfylde vores online-formular i bunden af siden med kontaktoplysninger, og vores serviceansvarlige vil vende tilbage inden for 24 timer.
Døgnservice tlf. +(45) 60 13 13 17

Safety is securing your energy.