Sundhedstjek

site-tjek

Sundhedstjek

Et spørgsmål af vital betydning i enhver virksomheds miljø er “sundhed” i den infrastruktur, der arbejder bag kulisserne.

Ethvert konstrueret elektrisk distributionssystem kan ikke være udformet og konstrueret til at fungere 100% af tiden på ubestemt tid.

Uanset om det er et relativt nyt el-system, eller om her er tale om en ældre eksisterende installation, vil en vurdering af systemets sundhedstilstand betyde forskellen mellem et elektrisk distributionssystem, der fungerer som det er designet til, og et, der ikke gør.

Norwerk udfører en række undersøgelser for at vurdere og identificere spændingsfrekvens, strøm- og effektproblemer. Disse undersøgelser spænder fra simple inspektioner af kabler, samlinger, tavler etc. til termografi af mistænkte hotspots og indsættelse af enheder på stedet til dataindsamling af lysnettet, strømforbrug, lastniveauer og harmoniske svingninger etc. Resultaterne samles i en endelig rapport, der udstedes til kunden med forslag til løsninger.

Denne service er designet til, at give vores kunder ro i sindet, og til at give vores kunder et klart og realistisk billede af sundhedstilstanden i deres anlæg.

System Test

Ud over de undersøgelser kan Norwerks serviceteam udføre on-site-test af batterier, og Last-test med ekstern loadbank op til 6 MW.

For yderligere information ring eller e-mail vores serviceteam.

Relaterede services

Batteri-test
Vedligeholdelsesplaner
Fjernbetjening og overvågningssoftware til UPS- og generatoranlæg

cummings

Ethvert konstrueret elektrisk distributionssystem kan ikke være udformet og konstrueret til at fungere 100% af tiden på ubestemt tid. 

Test & services

I modsætning til andre dele af dit Nødstrømsanlæg er en nødstrømsgenerator normalt ikke i drift før forsyningen fejler. Ved at indgå et partnerskab med Norwerk sikre du, at din virksomhed altid har en pålidelig og tilgængelig servicepartner til, at udføre planlagt forebyggende vedligeholdelse, system test og døgnservice supporttjenester til, at sikre tilgængeligheden af standby-strøm.