Udlejning

service

Udlejning af Generatorer m.m.

Ved at kombinere teknologien fra en af branchens førende generator producenter med vores effektive og omfattende kundesupport sikrer vi, at du som kunde får den maksimale generator service fra vores serviceteam på alle tidspunkter af døgnet.

Norwerk har investeret i en flåde af diesel generatorer fra 20 kVA op 1 MV til at yde en ekstra service for alle vores kunder. Alle vores generatorer opfylder altid de seneste vedtaget europæiske standarder for at sikre, at vores kunder kan fortsætte med at arbejde, selv i de mest belastede arbejdsmiljøer.

Norwerk kan levere alle størrelser af generatorer lige fra få kVA til flere tusinde kVA. Vi tager os ligeledes af alle opgaver forbundet med generatorinstallation som eks.:

Jording
Kabling
Afledning af udstødning
Brændstofs-tilførsel
Brændstofstanke
Generatortavler
Styretavler
Last test

Kontakt os gerne for at høre, hvordan Norwerk Service kan hjælpe jeres organisation i bestræbelserne på, at fungere mere sikkert og effektivt. Skriv til service@norwerk.dk med spørgsmål, og med eventuelle behov for service, site gennemgang etc. Du kan tillige ringe direkte til vores serviceafdeling på tlf. (+45) 70 12 13 17.

Du kan også udfylde vores online-formular i bunden af siden med kontaktoplysninger, og vores serviceansvarlige vil vende tilbage inden for 24 timer.
Døgnservice tlf. +(45) 60 13 13 17

Safety is securing your energy.

Dieselgeneratorer til entreprenører, byggepladser etc.

Test & services

I modsætning til andre dele af dit Nødstrømsanlæg er en nødstrømsgenerator normalt ikke i drift før forsyningen fejler. Ved at indgå et partnerskab med Norwerk sikre du, at din virksomhed altid har en pålidelig og tilgængelig servicepartner til, at udføre planlagt forebyggende vedligeholdelse, system test og døgnservice supporttjenester til, at sikre tilgængeligheden af standby-strøm.