Last test

last-tjek

Last test / loadbank

Hos Norwerk forstår vi vigtigheden af en grundig afprøvning af strømforsynings-systemer. Vi har de færdigheder og den viden, der er nødvendig, for at vi kan understøtte virksomhedens last test behov. Vi er hermed i stand til at tilbyde dig en turn-key-service, herunder tilrettelæggelse, idriftsættelse og operationel støtte. Vores loadbank-udlejning er den mest effektive løsning til umiddelbare behov.

Norwerk tilbyder et komplet sortiment af AC-loadbanks fra 100 kW ”resistive” til 6000 kVA kombineret ”resistive og reaktiv” i en enkelt eller flere enheder. Der findes også DC-loadbanks-stand til at acceptere spændinger op til 240 V.

Norwerk har stor erfaring i at finde den rigtige loadtest-løsning til ethvert behov. Varierende fra en enkelt 10 kW lav- spændings-test, til store multi-MW-højspændings-applikationer. Norwerks omfattende sortiment af udstyr omfatter tillige et udvalg af multi-tap-transformere, der er udstyret med højspændingsanlæg og beskyttelse som standard.

Udlejningsudstyr er til rådighed med kort varsel, og kan leveres og installeres inden for kortest mulig tidsramme, for at opfylde dine behov.

Udlejning af last-test-udstyr hos Norwerk er en fornuftig og forsvarlig løsning, også økonomisk. Vi tester vores udstyr før de leveres, hvilket reducerer risikoen for kontraktsanktioner på grund af forsinkelser.

Norwerk tager bekymringen ud af last-test. Alle aspekter af projektet, herunder design og drift, håndteres af vores team af dedikerede specialister. Derudover giver vi fuld last-test-dokumentation for kvalitets- og revisionsformål, herunder metodebeskrivelser og skemaer.

Udlejning af last-test-udstyr eliminerer behovet for anlægsinvesteringer, når du køber udstyr. Det pådrager ingen store udbetalings- eller renteomkostninger, og du bevarer din lånekapacitet, og dermed forbedres virksomhedens cash-flow.

Med Norwerk udlejningsløsninger er alle risici på udstyr, herunder service og reparationer, placeret hos os. Vores Loadbankudstyr:

Resistive loadbanks
Resistive & reaktive loadbanks
Jævnstrøm (DC) loadbanks
Sigma II instrumenteringssystem – MV / HV monitor

loadbank

Norwerk tilbyder et komplet sortiment af AC loadbanks fra 100 kW ”resistive” til 6000 kVA kombineret ”resistive og reaktiv” i en enkelt eller flere enheder. 

Test & services

I modsætning til andre dele af dit Nødstrømsanlæg er en nødstrømsgenerator normalt ikke i drift før forsyningen fejler. Ved at indgå et partnerskab med Norwerk sikre du, at din virksomhed altid har en pålidelig og tilgængelig servicepartner til, at udføre planlagt forebyggende vedligeholdelse, system test og døgnservice supporttjenester til, at sikre tilgængeligheden af standby-strøm.