Nød Service

nød
service

Kritisk strømforsyning og køleudstyr
i forretningskritiske miljøer

Nødservice, nødstrømsservice og forebyggende vedligeholdelses service hos Norwerk

nødservice

Norwerk’s nødserviceprogram er et hurtigt reagerende serviceorgan udviklet specielt til forretningskritiske faciliteter, såsom hospitaler, lufthavne, datacentre, etc.

I Norwerk er vores filosofi, at vi aggressivt og hurtigt reagerer på systemfejl med de rigtige medarbejdere og det rigtige materiale, således at vi med det samme er i stand til at bringe driften tilbage på sporet! Vi garanterer 15-minutters telefon respons og 2, 4 eller 8 timers on-site respons (afhænger af valgte service pakke) stort set overalt i landet.

Nødservice omhandler i store træk følgende:
• Garanteret onsite tilstedeværelse 24×7, som kan variere fra et serviceniveau mellem 4 til 8 timers tilkald. (2-timers on-site opgradering er tilgængelig i mange regioner).
• 15 minutters tilbagevenden ved misset opkald.
• Fabriksuddannede teknikere, som er uddannede i forretningskritiske miljøer.
• Teknikere ankommer med “crash kit”, som indeholder reservedele til 90% af alle fejl.
• Adgang til vidtstrakt lagerbeholdning.

Norwerk vil gøre, hvad det kræver for at få jeres systemer tilbage on-line, hurtigt!

Uplanlagt nedetid

Procedurer i særligt usædvanlige situationer.

Under ekstraordinære begivenheder, såsom skybrud eller storme, er alle Norwerk´s teknikere på vagt (standby), så vi er klar til at håndtere flere nødsituationer. For at vi på bedst mulig måde kan være i stand til at håndtere denne kortsigtede stigning i efterspørgslen på nødservice, suspenderer vi al FV-aktivitet. Herved maksimerer vi antallet af mandetimer til rådighed i nødsituationer.

I nødsituationer har vores klienters akutte problemer 1.prioritet, og vi vil gøre alt hvad der er i vores magt for at få problemerne løst hurtigt og effektivt!

Procedurer ved nødkald…

Kontakt os gerne for, at høre hvordan Norwerk Service kan hjælpe jeres organisation i bestræbelserne på, at fungere mere sikkert og effektivt. Skriv til service@norwerk.dk med spørgsmål, eller skriv med eventuelle behov for service, site gennemgang etc. Du kan tillige ringe direkte til vores serviceafdeling på tlf. (+45) 70 12 13 17.

Du kan også udfylde vores online-formular i bunden af siden med kontaktoplysninger, og vores serviceansvarlige vil vende tilbage inden for 24 timer.
Døgnservice tlf. +(45) 60 13 13 17

Safety is securing your energy.