Valg af nødstrømsgenerator

Valg af
generator

Der er vigtige overvejelser at gøre sig inden man investerer i en nødstrømsgenerator

forebyggende-vedligeholdelse@2x

Forsyningssikkerhed

Pålidelighed har fået en ny betydning i det sidste årti. Ustabile miljøer, der ved øget tilslutning af VE-anlæg, som solcelleanlæg. Naturkatastrofer, såsom orkaner, der ofte medbringer skybrud og lynnedslag med sig, har resulteret i at forsyningssikkerheden ikke længere skal tages for givet. Organisationer og virksomheder (også mindre) er ved at indse, at nødstrømsanlæg i datacenter, eller i andre kritiske anlæg er mere end en bekvemmelighed ­– det er blevet en nødvendighed.

Valg af nødstrømsgenerator kan være en udfordrende øvelse, især hvis man ikke er en generatorekspert. Norwerk arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre en dieselgenerator-løsning, der opfylder de kritiske behov, samtidigt med at den er økonomisk fordelagtig for kunden.

Uplanlagt nedetid

Når beslutningen om at købe en nødstrømsgenerator er taget, er der en række yderligere overvejelser at foretage:

  • Hvilken størrelse kontra effektbehov?
  • Hvor skal den installeres?
  • Diesel eller gas?
  • Standby eller primærforsyning?

At vælge den rigtige nødstrømsgenerator er ikke svært, men det er vigtigt at have styr på sine behov. Hos Norwerk har vores specialister stor erfaring og viden fra industrien, da de har arbejdet for en eller flere af de store producenter på et tidspunkt i løbet af deres karriere, og alle vores specialister modtager fabriksuddannelse. Da vi er producent-uafhængige kan vi sikre en skræddersyet løsning, så jeres krav til en pålidelig generatorløsning opfyldes både efter behov og budget.

Norwerk har en solid erfaring og kompetence til at specificere, dimensionere, installere og vedligeholde alle nødstrømsgeneratorer.

Kontakt os gerne for, at høre hvordan Norwerk Service kan hjælpe jeres organisation i bestræbelserne på, at fungere mere sikkert og effektivt. Skriv til service@norwerk.dk med spørgsmål, eller med eventuelle behov for service, site gennemgang etc. Du kan også ringe direkte til vores serviceafdeling på tlf. (+45) 70 12 13 17.

Du kan tillige udfylde vores online-formular i bunden af siden med kontaktoplysninger, og vores serviceansvarlige vil vende tilbage inden for 24 timer.
Døgnservice tlf. +(45) 60 13 13 17

Safety is securing your energy.