Service af ups batterier

Service af
UPS batterier

Korrekt vedligeholdelse er nøglen til at sikre virksomhedens nødstrømsforsyning

Service og overvågning af de kritiske batterier i nødstrømsforsyningen hos Norwerk

batteri-service

Korrekt vedligeholdelse er nøglen til at sikre, at virksomhedens nødstrømsforsyning kan levere ved en optimal effektivitetsgrad når det kræves.

UPS-batteriet er den mest sårbare del af ethvert statisk UPS-anlæg, uanset kapacitet, topologi eller mærke. Batteriet er i sidste ende hjertet af UPS-anlægget med hensyn til pålidelighed. At Forstå årsagerne til UPS-batteriets nedbrydning, metoder til at forebygge nedbrydning, samt til de vedligeholdelsesmuligheder, der kan etableres, er grundlæggende for, at sikre maksimal systemtilgængelighed. Denne forståelse er tillige afgørende for at kunne holde datacenteret, produktionen eller forretningen oppe at køre kontinuerligt.

Norwerk Service leverer en turn-key-løsning med udskiftning af UPS-batterier, herunder; fjernelse og korrekt bortskaffelse af eksisterende batterier, installation samt test af de nye batterier.  Vi kontrollerer tillige, at batterierne fungerer korrekt i sammenspil med det aktuelle UPS-anlæg.

teknisk know how

Norwerk’s producent-fabriksuddannede eksperter hjælper dig med at anbefale den størrelse og model af batteri-system, der bedst opfylder jeres behov.

Vores teknikere arbejder i overensstemmelse med IEEE-standarder 1188 og 450 for VRLA og (Flooded) UPS-batterier, og overholder alle statslige og lokale regler for håndtering af farlige materialer.

Norwerk tilbyder et komplet sortiment af UPS-batterier, samt support på alle større batteri produkter: CSB, C & D Technologies, Yusas-Exide, Battery USA, GNB, SAFT, Peco II, Johnson Controls, PCP, Astec, Argus, Lucent, Reltec og andre.

Følgende service & support på UPS batterier tilbydes:

 • Forebyggende vedligeholdelseskontrakter.
 • 24×7 nødstrøms- & reparationstjeneste.
 • Installation.
  • Kraftværker.
  • Rack & reol-baserede.
  • Kabinetsystemer.
 • Accept- og performance-test.
 • Ekspertdiagnosticering.
 • UPS-batteri-genbrugsprogrammer.
 • UPS-batteri tendensvisning (trend-visning), og Batteri-spændingskontrol.
 • Batteri-fjernovervågning.
Batteri service hos Norwerk
Batteriservice, Norwerk

UPS-batteri – installation og vedligeholdelse

Vores filosofi omkring udskiftning og vedligeholdelse af UPS-batterier bygger på en overbevisning om, at det er mest hensigtsmæssigt at opdage og korrigere potentielle problemer, før problemerne er blevet så store, at de forårsager systemfejl og uplanlagt nedetid. Over 90% af nedetid i UPS-anlæg tilskrives fejl i batterier, så når vi inspicerer UPS-batterier, ser vi bl.a. efter cellelækager, revnede hylster og sulfatering, for her blot at nævne et par problemer. Temperatur, spænding og ledningsevne måles, spores, og analyseres.

Norwerk transporterer UPS-batterier ved hjælp af fuldt kvalificerede og uddannede transportører. Alle køretøjer, der anvendes til at transportere UPS-batterier er passende kvalificeret til dette formål. Al transport, håndtering og bortskaffelse udføres i overensstemmelse med alle statslige love og regler, og alle batterier er altid ledsaget af forsendelse papirer, der indfrier EU’s krav herom.

Såfremt der ønskes yderligere information om UPS-batterier, udskiftning af batterier, UPS-batteri-installation, eller andre services, kan vi kontaktes på service@norwerk.dk.

Kontakt os gerne for, at høre hvordan Norwerk Service kan hjælpe jeres organisation i bestræbelserne på at fungere mere sikkert og effektivt. Skriv til service@norwerk.dk med spørgsmål, eller ved eventuelle behov for service, site gennemgang etc.Du kan tillige ringe direkte til vores serviceafdeling på tlf. (+45) 70 12 13 17.

Du kan også udfylde vores online-formular i bunden af siden med kontaktoplysninger, og vores serviceansvarlige vil vende tilbage inden for 24 timer.
Døgnservice tlf. +(45) 60 13 13 17

Safety is securing your energy.